Micon-IT bestaat 15 jaar!

Date: 14.04.2015 | Micon-IT, Nieuws

Vijftien jaar geleden ging Frans Mientjes naar de Kamer van Koophandel voor het inschrijven van Micon-IT. Slechts een kleine vier maanden na de millenniumwisseling.

Iedereen was op dat moment nog aan het bijkomen van de millenniumbug, die gelukkig niet voor al teveel problemen had gezorgd. Tegelijkertijd stond de internetbubbel op barsten en vielen talloze IT-bedrijven om. Maar voor Micon-IT bleek het precies de goede tijd te zijn: Businesss Intelligence stond aan de vooravond van een enorme groei en cultuuromslag bij bedrijven.

Met behulp van Business Intelligence kunnen bedrijven hun data omzetten in bruikbare informatie voor het stroomlijnen en efficiënter maken van de bedrijfsvoering. Dat sloeg aan. Ook voor kleine bedrijven werd slimme verwerking van bedrijfsdata bereikbaar, geholpen door steeds betere software en een steeds grotere penetratie van breedband internet, mobiele devices en geavanceerde systemen binnen de bedrijven die data produceren.

In 2015 is Business Intelligence actueler dan ooit tevoren. Bedrijven zien steeds meer dat inzicht in alle facetten van het bedrijf zorgt voor een slimmere, betere en meer winstgevende bedrijfsvoering. Het zorgt ervoor dat Micon-IT ook na 15 jaar nog sterk in zijn schoenen staat. Klaar voor de toekomst.

Leave a Comment

Name (required)
Website
Your Message (required)