AutoDoc HSE – een flexibele, innovatieve en tijdbesparende toepassing voor het bezorgen en beheren van uw documenten
AutoDoc HSE is de alles-in-één oplossing voor het archiveren, bezorgen en converteren naar PDF van uw bedrijfsdocumenten. Met één handige druk op de knop uw documenten gepersonaliseerd en gestroomlijnd verwerkt, precies zoals u het vooraf heeft ingesteld.

Hoe werkt het?
AutoDoc HSE bestaat uit twee componenten: een virtuele printer en een interface voor beheerdersconfiguratie.
Voor de eindgebruiker is de virtuele printer gewoon een printer in hun lijst met beschikbare printers. De virtuele printer bevat een PDF-converter waardoor documenten en afbeeldingsbestanden kunnen worden verzonden via de fax, e-mail en sms of kunnen worden opgeslagen in uw archief, worden uitgeprint of worden gescand als PDF. Om dit mogelijk te maken hoeven de eindgebruikers slechts op de knop ‘afdrukken’ te drukken.
De gewenste instellingen worden vooraf geconfigureerd door de consultant die AutoDoc HSE bij u installeert en voor u inricht. De interne medewerker die AutoDoc HSE  bij u beheert, kan na training van de consultant, de gewenste instellingen gemakkelijk aanpassen aan de veranderende wensen van uw organisatie. Hiermee heeft u een innovatieve en flexibele tool in handen voor het beheer van uw documenten.