De ontwikkelingen in de informatietechnologie nemen een grote vlucht. Mede dankzij ons partnership met diverse leveranciers en ontwikkelaars zijn wij in staat de mogelijkheden ook echt te benutten. Vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond en ervaring is het mogelijk om voor u de juiste mix van software te kunnen bepalen.

Wij maken onder meer gebruik van de volgende IT-tools:

Microsoft Access

De relationele database waarmee we snel relatief eenvoudige oplossingen kunnen ontwikkelen. Nuttig bij het ontwikkelen van prototypes. Gekoppeld aan SQL server een prachtige toepassing voor het automatiseren van uw werkprocessen.
Is wat u wenst logisch? Zo ja, dan kan het met Access!

Microsoft SQL server

De grote broer van Access en een zeer robuuste en stabiele database. SQL Server is zeer schaalbaar en in gebruik voor de grootste databases ter wereld, maar het is ook goed toe te passen binnen kleinere projecten.

 

Microsoft Excel

De spreadsheet-software Excel is een prachtige tool om data mee te ontsluiten, bijvoorbeeld in draaitabellen. Wij gebruiken Excel om op een eenvoudige manier leesbare analyses te kunnen maken. Met de nieuwste versie van Excel is het zelfs mogelijk om verschillende data op een interactieve manier weer te geven.

Reporting Services

Een veelzijdige rapportageoplossing op serverbasis, waarmee zowel papieren als interactieve webrapporten kunnen worden samengesteld, beheerd en gedistribueerd. Met Microsoft SQL Server Analysis Services kunnen we voor u complete, optimaal geïntegreerde analyses ontwikkelen en uitvoeren op grote hoeveelheden data: denk aan miljoenen records.