Micon-IT: business intelligence voor het middenbedrijf.

Sinds april 2000 werkt Micon-IT voor bedrijven in diverse branches en groottes.
De meeste klanten vallen onder de M van het mkb.

Business Intelligence in het oosten

Micon-IT is gevestigd in Doetinchem in de Achterhoek. De meeste klanten komen uit het oosten van Nederland. Ook wordt veel op afstand gewerkt, waardoor plaats minder belangrijk wordt.

Over Frans Mientjes

Frans Mientjes (1966) deed HTS Bedrijfskunde in Eindhoven met logistiek als specialisatie. Hij had leidinggevende functies bij verschillende productiebedrijven. Toch koos hij uiteindelijk om verder te gaan in de IT. In april 2000 begon hij Micon-IT om de brug te slaan tussen informatietechnologie en management.

Samenwerking

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Indien nodig wordt extra capaciteit of kennis en kunde ingehuurd om u te kunnen helpen. Daardoor bent u verzekerd van de juiste grootte voor uw project, met één aanspreekpunt, zonder overbodige overhead.

Over Frans Mientjes

Frans Mientjes (1966) deed HTS Bedrijfskunde in Eindhoven met logistiek als specialisatie. Hij had leidinggevende functies bij verschillende productiebedrijven. In 2000 begon hij Micon-IT om de brug te slaan tussen informatietechnologie en management.

Zijn passie is paragliding zowel solo als met een tandem. Prachtig om met de natuurelementen te mogen spelen en anderen te laten ervaren wat het is om te vliegen als een vogel.

Flexibel en oplossingsgericht

Micon-IT denkt actief mee over de uitdagingen in uw organisatie en werkt aan een praktische oplossing. We hebben kennis van zowel management als IT en kunnen daarom oplossingen bieden op het grensvlak van twee werelden. Veel bedrijven zijn óf erg goed in het technische aspect, óf ze kunnen goed conceptueel denken maar missen de technische kennis. Juist de mix tussen oplossingen bedenken en ze technisch kunnen maken, is waar Micon-IT goed in is.